Volg ons

Derde Divisie

Zomers Zwoegen: Scheveningen niet opgewassen tegen ADO

Zomers Zwoegen: Scheveningen niet opgewassen tegen ADO

In de nieuwe rubriek ‘Zomers Zwoegen’ volgen we de voorbereiding van de clubs in de Tweede en Derde Divisie op het nieuwe seizoen. In deze eerste editie het Haagse onderonsje tussen Scheveningen en ADO Den Haag.

0-7
Een zonnige, gezellige avond werd het op Houtrust, waar coach John Blok wellicht had gehoopt dat zijn ploeg iets verder zou zijn tegen ADO Den Haag. Scheveningen verloor met 0-7 van de Eredivisieclub.

Publiekswissel
Voor Scheveningen betekende het enerzijds de afsluiting van het eerste voorbereidingsblok en anderzijds een moment van afscheid van de afzwaaiende Michael Scholten, Sandro Calabro en Jordy de Bruin. Vlak voor tijd kreeg bovendien Michael Ros een publiekswissel als dank voor negen jaar trouwe dienst bij Scheveningen.

Maatje te klein
Sportief gezien was Scheveningen enerzijds een maatje te klein en anderzijds beduidend minder fit dan ADO. Dat bleek met name na rust. Het massaal naar Houtrust getogen publiek was nog wel getuige van de rentree van Lex Immers bij ADO.

Bekijk ook onze complete voorbereidingsagenda van alle clubs!

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie