zondag, september 19, 2021
HomeClubsASWHZoektocht ASWH afgerond: Snepvangers (Spakenburg) komt selectie versterken

Zoektocht ASWH afgerond: Snepvangers (Spakenburg) komt selectie versterken

Het in de Tweede Divisie uitkomende ASWH is er in geslaagd om versterking te vinden voor de aanvalslinie. Via de officiële kanalen werd bekend gemaakt dat men bij de start van het nieuwe voetbalseizoen gebruik kan maken van de diensten van Diego Snepvangers.

De aanwinst (22) maakt de overstap van Spakenburg naar ASWH. Bij eerstgenoemde vereniging was Snepvangers bezig aan zijn eerste seizoen. Eerder maakte hij deel uit van de jeugdopleiding bij RBC Roosendaal en NAC Breda. Vervolgens was hij ook actief voor Helmond Sport, in Brabantse dienst was hij goed voor meer den vijftig competitiewedstrijden in de Eerste Divisie.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD