Volg ons
Theo Timmermans Spakenburg

Tweede Divisie

Van de Haar zoekt positieve punten: “Morele winnaar”

Van de Haar zoekt positieve punten: “Morele winnaar”

Spakenburg heeft dit seizoen veel moeite met winnen van wedstrijden en dat komt vooral door het aantal tegendoelpunten. VVSB legde er zaterdagavond alweer vier achter Theo Timmermans en daarmee moest de keeper na negen wedstrijden al twintig keer de bal uit het net halen. Alleen UNA incasseerde meer tegentreffers.

Tot bepaalde hoogte wordt het goed opgelost

“Dat is niet best”, constateerde trainer Hans van de Haar toen hij door RTV Utrecht met deze cijfers werd geconfronteerd. “Het zijn feiten die ik momenteel niet kan omdraaien. We zijn er al weken mee bezig en we krijgen veel te veel goals tegen. Tegen VVSB staat er een gelegenheidscentrum met Tom Oostinjen en Eric Veerman. Die lossen het goed op, maar wel tot een bepaalde hoogte.”

Paar moeilijke weken achter de rug

Toch heeft de trainer een positieve noot. “Ik heb ook tegen de spelers gezegd dat ik ons de morele winnaar vindt. Want je komt drie keer achter en dan pak je toch nog een gelijkspel nadat je twee keer op rij hebt verloren. We hebben moeilijke weken achter de rug, zowel qua resultaat als qua voetbal. Dan vind ik het knap dat je een punt meepakt. Maar als je vier keer scoort bij VVSB moet je gewoon winnen.”

 

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie