donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan de Haar zoekt positieve punten: "Morele winnaar"

Van de Haar zoekt positieve punten: “Morele winnaar”

Spakenburg heeft dit seizoen veel moeite met winnen van wedstrijden en dat komt vooral door het aantal tegendoelpunten. VVSB legde er zaterdagavond alweer vier achter Theo Timmermans en daarmee moest de keeper na negen wedstrijden al twintig keer de bal uit het net halen. Alleen UNA incasseerde meer tegentreffers.

Tot bepaalde hoogte wordt het goed opgelost

“Dat is niet best”, constateerde trainer Hans van de Haar toen hij door RTV Utrecht met deze cijfers werd geconfronteerd. “Het zijn feiten die ik momenteel niet kan omdraaien. We zijn er al weken mee bezig en we krijgen veel te veel goals tegen. Tegen VVSB staat er een gelegenheidscentrum met Tom Oostinjen en Eric Veerman. Die lossen het goed op, maar wel tot een bepaalde hoogte.”

Paar moeilijke weken achter de rug

Toch heeft de trainer een positieve noot. “Ik heb ook tegen de spelers gezegd dat ik ons de morele winnaar vindt. Want je komt drie keer achter en dan pak je toch nog een gelijkspel nadat je twee keer op rij hebt verloren. We hebben moeilijke weken achter de rug, zowel qua resultaat als qua voetbal. Dan vind ik het knap dat je een punt meepakt. Maar als je vier keer scoort bij VVSB moet je gewoon winnen.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD