dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlClubsTECZo zit TEC financieel in elkaar

Zo zit TEC financieel in elkaar

TEC heeft al jaren stevige ambities, maar hoe haalbaar zijn die? In De Gelderlander laat voorzitter Johan Verweij zich uit over onder meer de financiële structuur van de club.

,,Eigenlijk zit de club zo in elkaar: de familie Van Dijkhuizen is de belangrijkste pion van de vereniging. Zij geven TEC middels een stichting de middelen waaruit de kosten voor het eerste elftal worden gedragen. De inkomsten van andere sponsors gaan naar de jeugd en accommodatie, want ook de rest van de vereniging moet groeien naar het niveau van een tweede divisieclub. We hebben nu ruim honderd businessclubleden. We willen naar 250. Dan kunnen we stappen zetten en de hele vereniging naar een hoger plan tillen. We willen dat de club een regionaal bolwerk wordt.” Dijkhuizen prijkt tevens als hoofdsponsor op het shirt.

Verweij steekt veel tijd in de ambities van TEC. ,,Mijn vrouw zei al: waar begin je aan? Maar hoe mooi is het als we ons op termijn kunnen vergelijken met clubs als IJsselmeervogels en Rijnsburgse Boys?”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD