Volg ons

Hoofdklasse

Zlatan-achtige goal bij testduel met nieuwe spelregels

Zlatan-achtige goal bij testduel met nieuwe spelregels

ACV en Hoogeveen speelden eerder deze week een bijzonder oefenduel. In navolging van het eerdere experiment in de Bollenstreek wordt ook in Assen gespeeld met nieuwe spelregels. Het leverde ‘en passant’ een wereldgoal op van Jarno Deuring.

Bij ACV – Hoogeveen werd onder meer gespeeld met de regel dat de keeper de bal niet mag klemmen, met tijdstraffen in plaats van gele kaarten, zuivere speeltijd, de ‘self pass’ of intrap in plaats van een ingooi én veranderingen op het gebied van buitenspel, waarbij spelers over het hele veld buitenspel konden staan.

De nieuwe regels leverden een spectaculair verloop op. Het duel eindigde in 11-5 voor ACV, zag het Dagblad van het Noorden. De Zlatan-achtige goal, die deed denken aan de treffer van de Zweed in dienst van Ajax tegen NAC, van Deurink zie je hieronder. Beelden zijn van Sport Noord.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse