zaterdag, mei 28, 2022
HomeAfrica Cup of NationsZimbabwe - Guinee voorspelling: Afrika Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

Zimbabwe – Guinee voorspelling: Afrika Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

Op dinsdag 18 januari speelt Zimbabwe tegen Guinee. Een gemiddelde Africa cup wedstrijd. Dit toernooi word gehouden in kameroen. Alle wedstrijden worden verdeelde over 6 stadions. Hier mee proberen ze een bubbel te creëren tegen corona.

Guinee gaat goed dit toernooi. En ze maken nog kans om de poule fase door te kopen Voor Zimbabwe waren de afgelopen wedstrijden niet hun beste. En op het WK liep het voor Zimbabwe ook niet lekker. Met alleen maar verloren wedstrijden stonden ze dan ook onderaan de poule.

 

VS

Datum: Vrijdag 14 januari
Aftrap:17:00, Stade Ahmadou Ahidjo

Zimbabwe VS Guinee.: Africa Cup voorspelling

De voorspelling is dat de winst naar guinee gaat. De verwachting licht op een 1 of 2 doelpunten. Op het gehele toernooi ligt het doelsaldo aardig laag. Daarom dat ze geen 8 – 0 verwachten. Voor Zimbabwe is de kans dat ze de poule fase niet halen aardig groot. 

Alle twee de teams hebben veder het volledige team beschikbaar. Op wat gele kaarten na bij. Zimbabwe is  er niemand geschorst of geblesseerd en er zijn veder ook nog geen corona besmettingen. 

Zimbabwe VS Guinee: Africa Cup goktips

Voor de weddenschappen is inzetten op guinee. Het minst spannende, maar Wints is bijna wel gegarandeerd. Daarnaast in zetten op een 0 – 1 stand kun je ook veel goeds op leveren.  Maar de kans dat Zimbabwe scoort zit er nog aardig in. dit team heeft vaak veel kansen, maar scoren lukt ze nog niet echt.

Zimbabwe VS Guinee: Winkansen

Hieronder vind je de belangrijkste quoteringen voor Zimbabwe tegen Guinee. Deze quoteringen kunnen nog veranderen en voor de recentste winkansen ga je naar Bet365. 

Winst Zimbabwe: 5.25
Gelijkspel: 3.50
Winst Guinee: 1.70

Zimbabwe VS Guinee: Hoe claim ik mijn free bets

 

gebruik maken van gratis weddenschappen bij zimbabwe tegen Guinee? Met deze gratis weddenschappen betaal je dus zelf niets voor het voetbal wedden en kun je er wel winst aan over houden. 

In de algemene voorwaarden voor de free bets lees je hoe je deze gratis weddenschappen moet gebruiken. Wil jij aan de slag met gratis weddenschappen?

Hoe claim ik mijn free bets voor  Zimbabwe – Guinee? 

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]