zaterdag, mei 28, 2022
HomeAfrica Cup of NationsZimbabwe - Guinee livestream: Afrika Cup preview, aftraptijd en teamnieuws

Zimbabwe – Guinee livestream: Afrika Cup preview, aftraptijd en teamnieuws

Na het drie keer uit stellen en de vele kritiek die dit toernooi heeft gekregen. Ging de africacup toch van start. En onder tussen zijn we alweer 3 weken bezig. In poule B word op dinsdag 18 januari de derde wedstrijd voor alle teams gespeeld. Dit betekent dat Zimbabwe tegen over Guinee staat. 

Voor Zimbabwe waren de vooraf gaande wedstrijden niet een groot succes. Want Senegal en  Malawi gingen er alle twee de winst er  vandoor. Daar in tegen presteerde guinee aardig gemiddeld. Met een gelijkspel en zelfs een winst. De kans dat dit team de poule fase haalt, is nog groot. en daar is bondscoach Kaba Diawara erg enthosiast over.

 

VS

Datum: dinsdag 18 januari
Aftrap: 17:00, Stade Ahmadou Ahidjo

Zimbabwe VS Guinee: Live stream

De wedstrijd kan live gezien worden op ESPN.  Daarnaast is dit ook mogelijk bij Bet 365. Dit is een zeer overzichtelijke site waar je gemakkelijk een livestream kan kijken. Het is zelfs mogelijk om tijdens het gokken te kijken.

Bij 365 is het alleen mogelijk om te kijken als je al eerder geld hebt gestort. Met dit geld hoef je niet te gokken. Het platform is alleen voor mensen die in aanmerking komen. 

Zimbabwe VS Guinee: Voorbereiding & laatste nieuws

Beide teams hebben ook mee gedaan aan het WK-kwalificatietoernooi. Deze ging voor alle twee niet al te goed. Zimbabwe zat in poule G, een zwaren poule met Ghana, Zuid-Afrika en Ethiopië. Zimbabwe heeft dan ook niets gewonnen.  Voor Guinee ging het iets beter. Ook ze hadden een moeilijke poule. Marokko was De Groote winner met 5 keer winst. Guinee heeft 4 keer gelijk gespeeld en maar 1 keer verloren. 

Momenteel is Guinee iets beter in vorm en gaat het toernooi aardig gemiddeld. Zimbabwe daarentegen gaat nog steeds niet goed. Bookmakers voorspellen  dat de kans op winst voor Zimbabwe klein is. en dat Guinee er met de winst vandoor gaat.

Zimbabwe VS Guinee: Wanneer is de aftrap?

De aftrap vindt plaats op dinsdag 18 januari 2022. in kameroen. Hier word het hele toernooi gehouden. in kamroen hebben ze 6 verschillende stadions waar alle wedstrijden worden gespeeld. Zo heeft de Africa Cup een beetje zijn eigen bubbel. Dit moet in verband met corona. Deze wedstrijd word gespeeld in Stade Ahmadou Ahidjo. De scheidsrechter van deze wedstrijd is nog niet bekend.

 

Zimbabwe VS Guinee.: Team nieuws

Zimbabwe speelt de afgelopen wedstrijden met een 4  –  1  –  4  –  1 opstelling. Dit levert het team aardig wat kansen, maar scoren is er nog nier echt van gekomen. Daarnaast spaart het team heeft ook veel gele kaarten voor 2 wedstrijden. Wat toch wel iets zegt over de manier van spelen. Naast de gele kaarten heeft dit team nog geen last van blessures of corona besmettingen.

Voor guinee gingen de afgelopen wedstrijden gemiddeld. Ze spelen met een 5  –  3  –  2 opstelling. En houden dezelfde selectie van de vorige wedstrijd aan. Dit kan gelukkig. Er zijn bij dit team namelijk geen geschorste of geblesseerde spelers. Ook bij dit team zijn er geen corona besmettingen. 

Dit maakt het een spannende pot voor het voetbal wedden!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]