dinsdag, maart 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlAfrica Cup of NationsZimbabwe - Guinee gratis weddenschappen

Zimbabwe – Guinee gratis weddenschappen

Zimbabwe tegen Guinee is de eerst volgende wedstrijd in poule B van de Africa Cup. Volgens de bookmakers een grote kans op een winst voor Guinee.  Beide teams hebben niet goed gepresteerd op het WK-kwalificatie. Maa Voor Guinee loopt de Africa cup nog aardig goed. Met een winst en gelijk spel maken ze nog grote kans om de poule fase te overleven. De afgelopen wedstrijden van Zimbabwe liepen niet heel gesmeerd. en bij het WK ging het al hele maal verkeerd. Momenteel  staan ze ook weer laatste in de poule. 

De bookmakers verwachten dat guinee wint. Dit ligt er voor al Zimbabwe die niet goed presteren de afgelopen wedstrijden. Het team maakt aardig wat kansen, maar scoren lukt ze nog niet echt. Daarnaast heeft het team ook aardig wat gele kaarten te pakken gehad. Wat iets zegt op hoe het spel er aan toe gaat. Ben je het met de bookmakers eens of juist helemaal niet en wil je een weddenschap af sluiten op deze wedstrijd. Lees dan dit artikel en vindt uit hoe  je een gratis weddenschap kunt claimen.

 

VS

Datum: Dinsdag 18 januari
Aftrap: 17:00, Stade Ahmadou Ahidjo

Hoe claim je free bets voor Zimbabwe - Guinee

Weet je nu zeker wie de wedstrijd Zimbabwe tegen Guinee gaat winnen. en kun je wel een gratis weddenschap gebruiken. Hieronder hebben we een stappenplan uitgewerkt hoe je deze gratis weddenschap kunt verzilveren.

Veder in het artikel vind jij de verschillende opties van Free Bets van de door onze kozen bookmakers.

Stappenplan:

  • Kies één van de promoties hieronder.
  • Ga naar de website van deze bookmaker via de groene knop
  • Maak een account aan 
  • Verifieer je account
  • Stort voor het eerst geld en claim je free bets
  • Plaats je free bet op de Zimbabwe – Guinee

Bet365 free bets voor Zimbabwe - Guinee: Tot €100,- free bets

Bij Bet365 werken met welkom bonus. Als je voor het eerst geld op je account zet krijg je het bedrag dubbel gestort. Zo kun je dubbel inzetten op je weddenschap. Stort je € 25 euro op je nieuwe account. Dan krijg je € 25 cadeau van bet365

Er zitten enkele regels aan deze verdubbeling. Hij mag bijvoorbeeld niet verdeeld worden over dan meer dan 3 wedstrijden. De wedstrijden met een quotering hebben van 1.20 of hoger en het geld moet in een keer ingezet worden.

BetCity free bets voor Zimbabwe - Guinee: €20,- free bets

Bij de nederlandse betcity krijg je welkom cadeau van € 20 wedkrediet als je je voor het eerst aanmeld. Om dit cadeau in ontvangst te nemen moet je wel eerst zelf € 20 storten op je account. Maar daarna heb je dertig dagen om het geld in zetten op de wedstrijd die je wilt. 

BetCity Odds Boost: Boost je odds voor Zimbabwe - Guinee

Betcity heeft nog meer leuke voordelen. Zoals het verdubbelen van de odds. Elke week heeft betcity nieuwe wedstrijden waar je quotering verdubbelt, word.

Bij een odds boost wordt de quotering verhoogd tot 5 of 10 inzet. Zo krijg je bijvoorbeeld bij Fc Utrecht – Ajax een quotering van 10 op Fc Utrecht en 5 op Ajax.  

online baccarat spelen betcity

Livescore Bet: Claim €40,- free bets voor Zimbabwe - Guinee

Live score bet, heeft momenteel nog geen werkende website. Ze werken hard aan de nieuwe website en op de planning staat dan ook dat hij live gaat op 31 januari. Ondanks dat ze nog geen website hebben. Hebben  ze wel de licenties  om hem te mogen draaien.  

Wil je alvast € 40,- aan gratis wed te goed krijgen. Zodat je deze direct in kan zetten op het moment dat de website live gaat. Meld je dan alvast aan op livescorebet.nl en begin zo snel mogelijk met voetbal wedden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD