dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlClubsJong FC VolendamZevenklapper voor Katwijk, Ahmed el Azzouti op schot

Zevenklapper voor Katwijk, Ahmed el Azzouti op schot

In Katwijk maken/maakten ze zich zorgen om de doelpuntenproductie. Nu Marciano Mengerink is verdwenen en TD Cees Bruinink nog geen nieuwe spits heeft gehaald verkeerde men even in paniek. Helemaal nadat Hugo Botermans in een oefenduel met HFC geblesseerd uitviel. Maar zie Ahmed el Azzouti had het tegen Jong Volendam op zijn heupen en scoorde drie keer. Katwijk won met 7-0.

Veel lijkt er niet veranderd in het oranje deel van Katwijk. De selectie van Anthony Correia lijkt voornamelijk oude wijn in oude zakken te zijn. Maar niet alles is wat het lijkt.

Katwijk haalde talent Robin Schulte uit Volendam weg. Hij is een 21-jarige middenvelder die ook voor de profs in de KKD-divisie acteerde, maar na een blessure niet meer aan bod kwam.

Schulte was de enige debutant in de selectie van Correia. De trainer zag zijn ploeg bij de rust al met 4-0 voor staan. Twee keer El Azzouti, Robbert Susan en Tim Freiks scoorden. Na de pauze haalden ook Killian van Mil, Suleiman en werderom El Azzouti uit, 7-0.

Na de rust bleek Katwijk ook in de breedte sterker te zijn geworden. Levi Bouwense, die nadat hij bij Katwijk had getekend ook nog werd benaderd door BVO’s, viel in.

Hij kwam over van ASWH en kan centraal in de verdediging spelen en op het middenveld. Ook Joshau Adnet kreeg speelminuten.

eco-boekhouder

Adney begon met voetballen bij ARC, waar hij op zijn veertiende jaar werd opgepikt door de ADO Den Haag opleiding. Op zijn zestiende jaar kreeg hij de aanbieding om bij de jeugdopleiding van Heerenveen aan te sluiten.

Na twee seizoenen in Heerenveen O19 en één seizoen in Heerenveen O21 gespeeld te hebben, maakte hij vorig zomer de overstap naar Jong Sparta.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD