maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieZevende keer gelijk voor Katwijk: "Eén keer aan buitenkant dekken"

Zevende keer gelijk voor Katwijk: “Eén keer aan buitenkant dekken”

Katwijk speelde bij AFC, zoals je inmiddels bijna blind in zou vullen op het totoformulier, opnieuw gelijk. In negen wedstrijden in de Tweede Divisie heeft Katwijk nu al zeven keer gelijkgespeeld. Daardoor is de ploeg van trainer Dick Schreuder nog altijd ongeslagen, maar heel blij wordt hij er niet van. “We hebben het er maar mee te doen”, verzucht hij tegenover Katwijk TV.

Over spel wel uitermate tevreden

“Ik kan mijn ploeg complimenten blijven geven. We zaten goed in de wedstrijd, maar één keer staat de linksback aan de buitenkant te dekken en de bal ligt er gelijk in.” In dit geval maakte Guus van Weerdenburg dus de fout, die gelijk punten kostte. “Met de uitgespeelde kansen hebben we alleen te weinig gedaan. Over het spel ben ik weer uitermate tevreden, maar niet over het gelijkspel.” Katwijk is nog altijd de enige ongeslagen ploeg in de Tweede Divisie, de achterstand op koploper Jong AZ is al wel zeven punten.

Bekijk het volledige interview met Dick Schreuder

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD