Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Zeven nieuwe spelers voor het Zeeuwse G.O.E.S.

Zeven nieuwe spelers voor het Zeeuwse G.O.E.S.

G.O.E.S. maakte vrijdag de komst bekend van maar liefst zeven nieuwe spelers. De aanwinsten voor komend seizoen zijn afkomstig van onder andere Hoek, Kloetinge, Terneuzen en DOSKO.

Francis Kabwe Manengela (foto in het shirt van Halsteren), Sven Mbikulu en Stefan de Bert maken in de zomer van 2020 de overstap van Hoek naar G.O.E.S. Laatstgenoemde speler traint momenteel alleen mee bij Hoek omdat hij na zijn komst van PEC Zwolle niet speelgerechtigd was voor de club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal.

Kloetinge ziet Huib van Hecke en Jussi Gerritsen vertrekken naar G.O.E.S. Verder versterkte de Zeeuwse club de selectie met Amidu Tanko van Terneuzen en Souffiane el Ouazzani van DOSKO.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag