Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Zeven nieuwe spelers voor het Zeeuwse G.O.E.S.

Zeven nieuwe spelers voor het Zeeuwse G.O.E.S.

G.O.E.S. maakte vrijdag de komst bekend van maar liefst zeven nieuwe spelers. De aanwinsten voor komend seizoen zijn afkomstig van onder andere Hoek, Kloetinge, Terneuzen en DOSKO.

Francis Kabwe Manengela (foto in het shirt van Halsteren), Sven Mbikulu en Stefan de Bert maken in de zomer van 2020 de overstap van Hoek naar G.O.E.S. Laatstgenoemde speler traint momenteel alleen mee bij Hoek omdat hij na zijn komst van PEC Zwolle niet speelgerechtigd was voor de club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal.

Kloetinge ziet Huib van Hecke en Jussi Gerritsen vertrekken naar G.O.E.S. Verder versterkte de Zeeuwse club de selectie met Amidu Tanko van Terneuzen en Souffiane el Ouazzani van DOSKO.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag