Volg ons
Jong AZ

Tweede Divisie

Zeven goals voor kampioen Jong AZ; TEC slaat grote slag

Zeven goals voor kampioen Jong AZ; TEC slaat grote slag

Jong AZ heeft het kampioenschap kracht bij weten te zetten door VVSB met liefst 7-0 te verslaan. Jong Sparta maakte aan iedere onzekerheid een einde, want door de overwinning op AFC is lijfsbehoud zeker. TEC deed onderin ook uitstekende zaken door ditmaal te winnen van directe concurrent UNA.

Jong AZ – VVSB

Om het kampioensduel, wat uiteindelijk geen kampioensduel meer was door de uitslagen van zaterdag, live op FOX Sports uit te zenden was het opmerkelijke tijdstip van 12.00 uur uitgestipt. VVSB had duidelijk weinig met het vroege tijdstip en werd al snel op grote achterstand gezet. Helmer, Koopmeiners, Jacobs en Stengs zorgden voor 4-0. Til maakte na rust de vijfde en in de slotfase tilde Doodeman de stand zelfs naar 7-0.

Jong Sparta – AFC

In een volledig verlaten Kasteel kwam Sparta al vroeg op voorsprong via Ache. Daarna wist AFC zich te herpakken en was met name in de tweede helft de betere ploeg. De gelijkmaker liet lang op zich wachten, maar tien minuten voor tijd maakte Pieter Koopman toch de 1-1. De Amsterdammers vergaten daarna om door te drukken en Sparta kon via Ache en Felicia alsnog met 3-1 winnen. Sparta staat door de zege inmiddels zevende, waar AFC nog maar een marge heeft van vijf punten op nummer vijftien Spakenburg.

TEC – UNA

Voor de derde week op rij heeft TEC weten te winnen en daarmee een gat geslagen van zes punten naar Spakenburg. Tegen UNA wist de ploeg uit Tiel opnieuw op voorsprong te komen dankzij Barry Maguire. Wimilio Vink verdubbelde vlak voor rust de marge, waarna Mart van de Gevel een kwartier voor tijd de spanning terug wist te brengen. UNA kwam echter niet meer langszij en blijft zodoende veertiende met twee punten voorsprong op Spakenburg.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie