zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieZethof na derde nederlaag Noordwijk: 'We gaan niet opeens opnieuw beginnen'

Zethof na derde nederlaag Noordwijk: ‘We gaan niet opeens opnieuw beginnen’

Na een opvallend sterke start zit bij Noordwijk de klad wat in de resultaten. Zaterdag werd tegen Excelsior Maassluis de vierde nederlaag op rij geleden. Toch weigert trainer Kees Zethof in de war te raken.

,,Het is een beetje de Wet van Murphy”, stelt hij in gesprek met Omroep West. ,,We hebben de afgelopen twee jaar vanuit een bepaalde gedachtengang een prestatie neergezet en die manier van denken gaan we proberen vol te houden in de Tweede Divisie. (..) Tegen Spakenburg en vandaag tegen Excelsior Maassluis had er meer ingezeten voor ons.”

Zethof weigert door de nederlaag zijn voetbalvisie ineens overboord te gooien: ,,In die situatie moet je elkaar niet kwijtraken. We gaan niet opeens opnieuw beginnen met een andere manier van spelen. Er zijn nog zat dingen die we aan de huidige manier van spelen kunnen toevoegen. (..) Dit is een fase waarin we elkaar moeten helpen en daar moeten we even doorheen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD