Volg ons

Derde Divisie

Zethof blij én kritisch: ‘Het moet wel beter dan vandaag’

Zethof blij én kritisch: ‘Het moet wel beter dan vandaag’

Noordwijk pakte zaterdag de eerste periode, maar de manier waarop was niet oogstrelend. Zodoende had de ploeg van coach Kees Zethof nog wat moeite om in euforische sferen te komen.

,,We zijn hartstikke blij maar het is het begin van iets. Het is tussentijdse waardering voor hetgeen we mee bezig zijn. Maar het moet wel beter dan vandaag, laat dat duidelijk zijn”, vatte Zethof in gesprek met Omroep West de stemming goed samen. ,,Als je zo speelt als vandaag heb je weinig te zoeken in de Tweede Divisie. Voor de poorten van de hel hebben we dit punt binnengehaald om uiteindelijk die prijs te pakken.”

Zethof hamerde er ook op dat zijn ploeg moet genieten van haar goede uitgangspositie: ,,De reden dat we op voetbal zitten is dat we proberen in de situatie terecht te komen waarbij we om de prijzen kunnen spelen. Nu lukt dat, dan moeten we niet zenuwachtig worden maar moeten we juist gaan genieten van die momenten.”

Tjeerd Westdijk maakte eindelijk weer twee treffers. Ook hij had gemengde gevoelens na afloop: ,,Het is toch een gelijkspelletje en je komt hier toch om te winnen. We zijn natuurlijk blij met de periodetitel, maar we hadden er wel wat meer van verwacht. (..) 3-3 is wel terecht en ik ben blij dat we er in ieder geval een punt uit hebben kunnen slepen.”

,,Ik had drie weken niet gescoord, dus ik ben blij met mijn doelpunten en dat ik belangrijk kan zijn voor Noordwijk. De laatste drie weken speelde ik ook niet goed, kreeg ik ook niet heel veel kansjes. Dan is het fijn dat ik er vandaag weer twee kan maken en lekker om vandaag weer gewoon een goede wedstrijd te spelen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie