vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsZes clubs melden zich voor IJsselmeervogels-vertrekker

Zes clubs melden zich voor IJsselmeervogels-vertrekker

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van IJsselmeervogels-middenvelder Arwin van Soest ligt. De Spakenburgers besloten het contract van de 22-jarige spelmaker niet te verlengen, waarop zes clubs hem benaderden.

,,Voor mijzelf heb ik een aantal opties. Ga ik voor de komende twee jaar in zee met een club waar ik de kans krijg om mij op divisieniveau te kunnen ontwikkelen? Of kies ik voor lager niveau, bijvoorbeeld bij LRC of zelfs HSSC’61?”, schetst Van Soest in het AD. ,,Ik heb opties van de tweede divisie tot en met de derde klasse. (..) Ik neem geen overhaaste beslissing, want ik heb tot 30 juni de tijd.”

Van Soest maakte nog niet zijn debuut voor IJsselmeervogels, waar hij meetrainde met het eerste maar doorgaans zijn wedstrijden speelde in het Onder 23-team.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD