Volg ons
Koen Fokkema FC Lisse Volendam

Derde Divisie Zaterdag

Zeperd FC Lisse, kopgroep kruipt weer in elkaar

Zeperd FC Lisse, kopgroep kruipt weer in elkaar

FC Lisse heeft een valse herstart geproduceerd in de Derde Divisie Zaterdag. De koploper verloor op eigen veld met liefst 0-3 van Jong FC Volendam. Hierdoor kropen Scheveningen en IJsselmeervogels nabij, de Rooien wonnen de topper van ASWH.

Kansen niet benut

FC Lisse was op Ter Specke eigenlijk de gehele wedstrijd de bovenliggende partij tegen Volendam, maar het afmaken van kansen was het grote probleem. Zo kon Enzo Stroo uiteindelijk met twee counters de partij beslissen, in blessuretijd kwam er ook nog de 0-3 overheen. Het is voor Lisse de vierde nederlaag van het seizoen en de voorsprong op de concurrentie is gelijk verdwenen.

Carmelia en Calabro beslissend

Zowel IJsselmeervogels als Scheveningen zijn tot op twee punten genaderd. De Rooien wonnen op eigen veld met 2-0 van ASWH. Shanon Carmelia was de grote man. Hij gaf de voorzet bij de 1-0 van Ralph Hovestad en zorgde zelf voor de beslissing. Daarmee zakt ASWH naar de vierde plaats, maar nog wel op slechts drie punten van Lisse. Sandro Calabro hielp Scheveningen met twee goals voorbij SteDoCo.

Rijnsburg ontsnapt

Achter de kopgroep staat Rijnsburgse Boys vijfde op nog maar zeven punten van Lisse. De Uien leken de mist in te gaan, want Arnoud van Toor maakte tien minuten voor tijd de 1-1 namens Huizen. In blessuretijd werd het toch nog 1-2. Joel Tillema scoorde, maar het voorbereidende werk was van Jeroen Hessing. De verdediger keerde terug na een half jaar afwezigheid. Zo blijft Huizen tegelijkertijd laatste. Onderin deed FC Rijnvogels de beste zaken. ODIN’59 kreeg op slag van rust rood en miste ook nog een penalty. Een minuut later was het 1-0 via Mart Dijkstra en Jaap van Duijn zorgde ook nog voor 2-0. Hierdoor staat Rijnvogels nu op een veilige plaats, één punt boven zowel Capelle als ODIN’59.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag