Volg ons

Derde Divisie Zondag

Zeller na winnen periodetitel met TEC: ‘Voor ons telt alleen het kampioenschap’

Zeller na winnen periodetitel met TEC: ‘Voor ons telt alleen het kampioenschap’

TEC wist recent beslag te leggen op de eerste periodetitel in de Derde Divisie van het zondagvoetbal door de uitwedstrijd tegen GOES winnend af te sluiten (1-3). Migiel Zeller was vanzelfsprekend blij met het behaalde resultaat, maar voor hem en zijn ploeggenoten is er dit seizoen slechts één prijs echt belangrijk en dat is het kampioenschap. 

Periodetitel
,,Tegen GOES hebben wij een zakelijke, maar belangrijke overwinning geboekt. Voor ons telde vooraf slechts een overwinning en zo hebben wij ook gespeeld. Het was een verdiende zege en in mijn ogen aansluitend een verdiende periodetitel”, aldus Zeller tegenover Voetbal247.

Sterke selectie
TEC werd voor de start van het seizoen gezien als één van de favorieten voor de titel in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. Tot dusver wist de ploeg de verwachtingen waar te maken. ,,Als ik terugkijk naar de eerste periode ben ik van mening dat een van de sterkere selecties hebben. We beschikken over een een brede selectie, wat erg belangrijk is als je speelt om het kampioenschap. Er zijn meerdere spelers geweest die door een blessure niet konden spelen, maar we zijn er als geheel toen ook niet minder op geworden.”

Kampioenschap
Zeller is wel van mening dat het spel van de ploeg soms wat beter kan, maar ondanks dat zijn de prestaties goed te noemen. De huidige nummer één van de competitie gaat dan ook voor het ultieme, de titel.  ,,We hebben niet altijd ons beste spel gespeeld, terwijl wij dan wel de betere ploeg op het veld waren. Gelukkig wisten we de wedstrijden dan wel om te zetten in een overwinning. Dat is ook de kracht van een groep. Dat we de eerste periode gewonnen hebben is een mooie prestatie, maar voor ons telt er maar één ding en dat is het kampioenschap.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag