Volg ons

Achilles '29

Zeller gaat vol voor de winst met TEC: ‘Achilles’29 heeft veel kwaliteit ingeleverd’

Zeller gaat vol voor de winst met TEC: ‘Achilles’29 heeft veel kwaliteit ingeleverd’

TEC staat aan de vooravond van een belangrijk duel in de strijd om degradatie te voorkomen. Achilles’29 komt op bezoek in Tiel en moet aan de zegekar gebonden worden, zo weet ook verdediger Migiel Zeller die vorig seizoen nog voor de club uit Groesbeek zijn wedstrijden speelde. 

Spelers vertrokken
,,Of het voor mij daardoor een bijzondere wedstrijd is. Natuurlijk heb ik er vier jaar gespeeld. Maar bij Achilles’29 is het laatste jaar zoveel gebeurd dat het toch niet meer als mijn club voelt. Al is het alleen maar dat er zoveel spelers zijn vertrokken. Ik ken vrijwel niemand meer uit het eerste elftal”, aldus Zeller tegenover De Gelderlander.

Kwaliteit ingeleverd
De verdediger weet dat drie punten van levensbelang zijn voor TEC. ,,Als we niet winnen van Achilles’29, dan moet je jezelf afvragen wat je in de tweede divisie te zoeken hebt. Die ploeg heeft zoveel kwaliteit ingeleverd. Daar ga ik dus maar van uit.”

Degradatiestrijd
TEC bezet met 21 punten de zestiende plaats in de Tweede Divisie. Nummer zeventien, wat directe degradatie zal betekenen aan het einde van het seizoen, is De Dijk met evenveel punten als de concurrent uit Tiel. Achilles’29 is hekkensluiter met elf punten.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Achilles '29