dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagZaterdagclub VVSB moet zondag derde divisie gaan spelen

Zaterdagclub VVSB moet zondag derde divisie gaan spelen

VVSB handhaafde zich in een spannende slotfase van de competitie in de derde divisie zaterdag, maar acteert komend seizoen in de derde divisie zondag. De ploeg is ingedeeld bij ADO’20, Baronie, Blauw Geel’38, DEM, Dongen, Gemert, Groene Ster, HSC’21, Hercules, JOS Watergraafsmeer, OJC Rosmalen, OSS’20, Quick, TOGB, UDI’19, UNA en Unitas.

VVSB heeft Stefan Teeken als technisch manager aangesteld. Stefan Teeken is geen onbekende binnen de club. Hij vervulde al eens een assistent rol bij ons eerste elftal en hij maakt analyses van de degenstanders. Stefan gaat als rechterhand van Theo Nulkes, bestuurslid Technische Zaken, fungeren.

 

zzp-boekhouder-haarlem

Stefan bewaakt de structuur en administratie en zorgt voor optimale samenwerking tussen de O17, O19, O23 en beide eerste elftallen. Hij ziet toe op de individuele ontwikkelplannen van onze (jeugd)/spelers. Hij werkt dan ook nauw samen met betreffende trainers en hoofd jeugd opleidingen Niels van Wetten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD