dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieZarbaf vertrekt al na half jaar bij Go Ahead Eagles

Zarbaf vertrekt al na half jaar bij Go Ahead Eagles

Hamid Zarbaf en Go Ahead Eagles zijn het eens geworden om het doorlopende contract per direct te ontbinden. De verdediger leek komend seizoen weinig zicht op speeltijd te hebben, licht de club de beslissing op de clubsite toe.

Perspectief
,,Go Ahead Eagles is een prachtige, warme club, waar ik de afgelopen periode een superleuke tijd heb gehad”, reageert Zarbaf. ,,Ik vertrek dan ook zeker niet bij Go Ahead Eagles omdat ik het niet naar mijn zin heb bij de club. Integendeel. Maar als voetballer wil je nu eenmaal voetballen. Uiteraard kan je als voetballer geen basisplaats eisen, maar moet je wel perspectief op speeltijd zien. Dat perspectief heb ik voor mijn gevoel te weinig bij Go Ahead Eagles en dan moet je een keuze maken, want uiteindelijk doe je het toch voor het spelletje.”

Hoog niveau
Zarbaf kwam in de winterstop van afgelopen seizoen over van HHC Hardenberg en kwam tot 5 duels voor de Eagles. ,,Ik heb altijd gedacht: ‘Als er zich een mogelijkheid voordoet in het betaalde voetbal, dan laat ik die kans niet liggen.’ Daarom heb ik ook geen spijt van mijn keuze om in de winterstop HHC Hardenberg te verruilen voor Go Ahead Eagles. Qua speelminuten is het niet helemaal geworden wat ik vooraf had gehoopt en dat is balen. Maar desondanks kijk ik terug op een mooie tijd bij Go Ahead Eagles. Op dit moment wacht ik rustig af wat er op mijn pad komt. Wel wil ik graag op een hoog niveau blijven voetballen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD