woensdag, december 8, 2021
HomeClubsBlauw Geel'38Zain Moghal verruilt OJC Rosmalen voor Blauw Geel '38

Zain Moghal verruilt OJC Rosmalen voor Blauw Geel ’38

Blauw Geel ’38 versterkt zich voor volgend seizoen met Zain Moghal. De 23-jarige vleugelspeler komt over van OJC Rosmalen.

Moghal speelde liefst 12 seizoenen in de jeugdopleiding van FC Den Bosch: ,,Net als OJC is Blauw Geel een mooie club met een prima reputatie. Ik denk en hoop mijn sportieve ambities nog meer gestalte te kunnen geven in Veghel. Ik voel veel vertrouwen en ik heb veel vertrouwen in de doordachte aanpak van de club en de trainer. Bovendien spreekt het motto: zoveel mogelijk aanvallen me aan”, stelt hij op de Veghelse clubsite. Voor OJC is Moghal de zoveelste die na dit seizoen vertrekt. De club uit Rosmalen zag eerder al Wesley Meeuwsen, Jesse Dibbets, Jelle Scholts, Bart Tinus, Glenn Schapendonk, Diego Meerveld, Sam van Doremalen en Tom Wijkmans hun vertrek aankondigen. Daar komen Mees Linders, Bram Nijhof, Joyry van Beers en Brian van der Sten voor terug.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS