Volg ons

Derde Divisie Zondag

Zaimi verruilt JVC Cuijk voor AFC

Zaimi verruilt JVC Cuijk voor AFC

AFC heeft met Ilias Zaimi een vierde nieuweling gepresenteerd. De 22-jarige aanvaller kende een sterk seizoen in de Topklasse Zondag, maar in de huidige jaar verloopt het bij JVC Cuijk moeizamer. Hij maakt nu dus de overstap naar Amsterdam.

Toptalent in A-jeugd

Zaimi speelde in de jeugdopleiding van FC Den Bosch, werd gekozen tot de beste speler van de Eredivisie in de A-jeugd, om vervolgens tien duels in de Jupiler League te spelen. Een doorbraak bleef uit en hij kwam via OJC Rosmalen anderhalf jaar geleden bij JVC Cuijk terecht. In de Topklasse scoorde Zaimi liefst veertien keer, maar kreeg uitgerekend bij AFC een bizarre rode kaart. Hij wilde de bal binnen glijden, alleen de scheidsrechter beoordeelde dit als een overtreding op de keeper. In beroep werd Zaimi vrijgesproken.

Via Sam Nijpels bij AFC

In de huidige campagne gaat het minder voorspoedig en besloot de aanvaller zijn vertrek aan te kondigen. Na de zomer zal hij gaan studeren in Amsterdam en Sam Nijpels, afgelopen zomer overgekomen van Cuijk naar AFC, tipte hem daarop bij de Amsterdamse club. Zaimi is na Eelke de Graaf (ODIN’59), Milan Hoek (Quick Boys) en Derre Kwee (HHC Hardenberg) de vierde nieuweling. Pieter Koopmans vertrekt naar VVSB.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag