maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieZaakwaarnemer van De Graafschap-doelman Etemadi bevestigt interesse van Almere City

Zaakwaarnemer van De Graafschap-doelman Etemadi bevestigt interesse van Almere City

Almere City is mogelijk de nieuwe werkgever van Agil Etemadi. De doelverdediger, die recent een basisplaats wist te veroveren bij De Graafschap, zal spoedig een gesprek voeren met de club uit de Eerste Divisie waarvoor hij in het verleden ook al werkzaam was, weet Voetbal247.

Toestemming
,,Het klopt dat wij snel om de tafel gaan zitten met Almere City. We gaan kijken of Agil tot een akkoord kan komen met deze club. De intenties zijn positief, maar niets is nog zeker. Het is daarom ook helemaal niet uitgesloten dat Agil komende zondag onder de lat zal staan bij De Graafschap als die spelen tegen Fortuna Sittard”, aldus zaakwaarnemer Zabih Etemadi van Sportlife Management tegenover Voetbal247.

Loopbaan
De 31-jarige doelman begon zijn loopbaan bij sc Heerenveen. Vervolgens kwam hij uit voor onder andere FC Emmen, SC Veendam, FC Groningen en Almere City. In Iran was hij actief voor Tractor Sazi en Sanat Naft Abadan.

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD