Volg ons

Ajax amateurs

Yuri Rose ook volgend seizoen coach Ajax amateurs

Yuri Rose ook volgend seizoen coach Ajax amateurs

Yuri Rose zit ook volgend seizoen als eindverantwoordelijke op de bank bij Ajax amateurs. Dat bevestigt de coach in gesprek met Ajaxamateurs.nl.

,,Ja, ik ben komend seizoen nog de hoofdtrainer. Mijn huidige assistent John Merks vertrekt wel. Voor John komt Dion Glumac over van Ajax zaterdag 2 waar hij assistent is van Detlef Le Grand. Dion is overigens ook oud-speler van dit team. Verder blijft de begeleidingsstaf in tact”, schetst de oud-prof. ,,Ambities als hoofdtrainer in het betaalde voetbal heb ik op dit moment niet hoewel een rol als assistent-trainer in de eredivisie goed bij me zou passen denk ik. Maar voor nu is dat niet aan de orde en heb ik het uitstekend naar mijn zijn.”

Hij vervolgt: ,,We zijn druk bezig met het samenstellen van de zaterdag 1 selectie voor komend seizoen. (..) Er komen wat nieuwe jongens bij: Bryan Ottenhoff van OFC, Genridge Prijor van ONS Sneek en Lars Middelwijk komt terug van DOVO. En er vertrekken een aantal: Mitchel Bormann naar FC Lisse, Toer Bouwman naar Noordwijk en Chavez Uitenwerf naar VVOG. Ook Jay Winter, Ralph Jurka en Kevin Owusu Asare gaan hun geluk elders beproeven.” Koen Blommestijn staat volgens de website in de belangstelling van FC Volendam.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Ajax amateurs