vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieYuri Rose en Thijs Sluijter vertrekken bij OFC

Yuri Rose en Thijs Sluijter vertrekken bij OFC

OFC Oostzaan moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer én assistent-coach. Yuri Rose heeft het bestuur van de Derde Divisionist laten weten na dit seizoen te vertrekken. De oud-prof gaat op zoek naar een nieuwe club die op zaterdag voetbalt.

Thuissituatie
,,De zondag valt mij en mijn gezin redelijk zwaar. Dan kies ik voor mijn thuissituatie”, stelt hij tegenover Het Amsterdamsche Voetbal. ,,Voorlopig ga ik op zoek naar iets op zaterdag, dat valt voor mij beter te combineren.” De 38-jarige coach is ook actief in de jeugdopleiding van Ajax.

Sluijter
Naast Rose vertrekt ook Thijs Sluijter na dit seizoen uit Oostzaan. Sluijter was eerder trainer van ADO ’20. OFC bezet onder leiding van Rose en Sluijter momenteel de vijfde plaats in de Derde Divisie Zondag.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD