zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagYoussef Blel transformeert bij VVSB van goaltjesdief tot aangever

Youssef Blel transformeert bij VVSB van goaltjesdief tot aangever

Youssef Blel schoot in de derde klasse zaterdag bij Olympia Haarlem uit alle hoeken en standen raak. Zijn doel – en de afspraak met trainer Barry Tjeertes was dat hij bij belangstelling in de winterstop mocht vertrekken. Hij ging op stage in het buitenland, maar koos voor VVSB om daar de opvolger te worden van Felitciano Zschusschen.

In het duel met SteDoCo was Blel de uitblinker. Niet als goaltjesdief maar als aangever. Twee maal gaf hij de assist op Raygivano Dompig. Het werd 2-2.

Blel is pas 21 jaar, is van Nederlands-Tunesische afkomst en kwam eerder uit voor AFC’34, Jong Volendam en een blauwe maandag voor Quick Boys. Voor Jong Volendam scoorde hij zes treffers in de Tweede Divisie en bij Quick Boys werd hij gehaald als de vervanger van Ruud Boymans.

Dat werd een kortstondig en geen gelukkig huwelijk. Blel omschrijft zichzelf als een balvaste en beweeglijke spits.

,,Mijn doel is om mezelf in the picture te spelen, want ik heb het betaalde voetbal nog niet uit mijn hoofd gezet”, zei hij voordat hij naar Olympia Haarlem ging.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD