dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagYousef Blel bezorgt VVSB de zege in zespuntduel bij GOES

Yousef Blel bezorgt VVSB de zege in zespuntduel bij GOES

Yousef Blel maakte indruk in zijn eerste duels voor VVSB. Maar waar hij voor zijn oude club Olympia Haarlem aan de lopende band scoorde daar blonk hij bij VVSB uit door zijn beweeglijkheid en assists. In de zespuntenwedstrijd bij GOES was de spits belangrijk met twee treffers. VVSB won met 0-3.

 

Raygivano Dompig scoorde de derde treffer. Door de zege doet VVSB de rode lantaarn over aan VVOG. GOES, dat driemaal op rij wist te winnen maar ‘de zes punten’ dus liet liggen, is voorlaatste.

Yousef Blel was zaterdag de gevierde man.

Blel is pas 21 jaar, is van Nederlands-Tunesische afkomst en kwam eerder uit voor AFC’34, Jong Volendam en een blauwe maandag voor Quick Boys.

Voor Jong Volendam scoorde hij zes treffers in de Tweede Divisie en bij Quick Boys werd hij gehaald als de vervanger van Ruud Boymans.

Dat werd een kortstondig en geen gelukkig huwelijk. De eerste maanden van het seizoen scoorde hij voor zaterdag derdeklasser Olympia Haarlem.

Blel omschrijft zichzelf als een balvaste en beweeglijke spits.

,,Mijn doel is om mezelf in the picture te spelen, want ik heb het betaalde voetbal nog niet uit mijn hoofd gezet”, zei hij voordat hij naar Olympia Haarlem ging.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD