Volg ons

Tweede Divisie

Youri Koelewijn: ‘Vroeger stond ik zelf tussen de Havenside’

Youri Koelewijn: ‘Vroeger stond ik zelf tussen de Havenside’

Youri Koelewijn hield gemengde gevoelens over aan zijn eerste derby namens Spakenburg. De jongeling baalde dat de Blauwen de 2-1 niet konden vasthouden, maar was wel trots om de Derby te mogen spelen.

,,De 2-1 hadden we gewoon moeten vasthouden”, baalde Koelewijn in gesprek met Voetbal247.nl. ,,Al moet ik ook wel zeggen dat de wedstrijd redelijk gelijk opging. Ik had aan het einde ook echt kramp. Natuurlijk geef ik ook in andere wedstrijden alles, maar de Derby is net wat anders. Mooi wel dat er vier echte Spakenburgers in het veld stonden tijdens de Derby, dat is wel eens anders geweest.”

Voor Koelewijn was het een ervaring om nooit meer te vergeten: ,,Ik sliep afgelopen weken wel slechter. Vrijdagavond heb ik rustig aan gedaan, een beetje op de Playstation gespeeld. Op de wedstrijddag duurde het lang voor het eindelijk zover was. Toen ik voor de eerste keer het veld opliep was het nog rustig, maar tijdens de warming-up zag ik al al die mensen en de DJ die sfeer maakte. Ik kreeg gelijk kippenveld, juist omdat ik zelf vroeger altijd tussen de Havenside stond.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie