dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlClubsSpakenburgYouri Koelewijn blijft bij Spakenburg ondanks interesse PEC Zwolle

Youri Koelewijn blijft bij Spakenburg ondanks interesse PEC Zwolle

Youri Koelewijn had als kind een droom om profvoetballer te worden. PEC Zwolle wilde hem na een korte stage graag inlijven, maar Koelwijn blijft komend jaar actief in het blauw-wit van Spakenburg.

,,Youri trainde twee weken mee bij het afgelopen seizoen uit de eredivisie gedegradeerde profclub. Hij maakte daarin dusdanig veel indruk dat de club graag met hem door wilde, maar uiteindelijk kiest hij ervoor om bij SV Spakenburg te blijven’’, meldt de TC van Spakenburg.

zzp-boekhouder

“We wisten dat Youri voor zijn kans bij PEC Zwolle wilde gaan en gunden hem deze kans van harte, al wisten we ook dat het in deze fase wel lastig zou worden om een opvolger met dezelfde kwaliteiten te vinden” aldus de technische commissie van SV Spakenburg. “We hebben tijdens de trainingsstage veel contact met Youri gehouden en wisten dat hij het goed deed en dat de kans vrij groot was dat hij een contract aangeboden zou krijgen. We hebben wel duidelijk aangegeven welke rol wij voor hem zien bij Spakenburg en uiteindelijk heeft hij er toch voor gekozen om bij Spakenburg te blijven. We zijn zeer tevreden dat hij in ieder geval de komende twee seizoenen het Blauwe shirt zal dragen.”

Youri Koelewijn; “Ik heb aan het eind van vorig seizoen duidelijk aangegeven dat ik voor deze unieke kans wilde gaan en de club heeft daaraan meegewerkt. Het is vervolgens mooi als blijkt dat je het niveau aankunt en dat ze tevreden over je zijn. Toch ben ik blij dat ik bij Spakenburg blijf, want het is toch mijn club en ik ben blij met de waardering en dat ik sowieso de komende twee seizoenen voor Spakenburg speel.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD