Volg ons

Derde Divisie

Yordi Teijsse stuurt aan op breuk met Quick Boys, Katwijk ‘geïnteresseerd’

Yordi Teijsse stuurt aan op breuk met Quick Boys, Katwijk ‘geïnteresseerd’

Het huwelijk tussen Yordi Teijsse en Quick Boys lijkt voorbij. De spits liep in het duel tegen ODIN ’59 boos van het veld, naar nu blijkt omdat hij een conflict met de clubleiding heeft.

Vertrekwens
,,Ik heb al een paar weken geleden aangegeven te willen vertrekken”, reageert Teijsse tegenover Omroep West. ,,Ik heb genoeg van de negativiteit. Wat dat dat precies is, houd ik binnenskamers.” De aanvaller heeft het gevoel te worden ‘gezocht’ binnen de Katwijkse club. Tegen ODIN had Teijsse een woordenwisseling met Dirk Kuijt, die hem zou hebben verweten ‘niks uit te voeren’: ,,Als je spits ongelukkig is en aangeeft te willen vertrekken, dan vind ik dat je dat gewoon goed moet oplossen zonder dat het publiek en de mensen er een negatief gevoel aan overhouden, zoals nu gebeurt. Daar baal ik van, want zowel Quick Boys als ik hebben veel in elkaar geïnvesteerd.”

Afkoopsom

Probleem bij de vertrekwens is dat Teijsse een doorlopend contract heeft met een forse afkoopsom. ,,Ik ben zo dom geweest dat bij het tekenen van mijn contract niet na te lezen. Voor profclubs snap ik dat het mooi is als de club wat aan me verdient, maar voor amateurclubs is een bedrag van 40 duizend euro bruto absurd hoog. Dat is het salaris voor een heel jaar van een speler.”

Interesse Katwijk
Teijsse schermt bovendien met geïnteresseerde clubs. Cryptisch zegt hij op de vraag welke clubs dat zijn: ,,Ik geniet erg van het voetbal dat Katwijk en Kozakken Boys spelen.” Daarmee lijkt de spits te hinten op interesse van Quick Boys‘ grote rivaal Katwijk, waar hij een spitsenduo zou kunnen vormen met Marciano Mengerink, tevens goede vriend van Teijsse.

Discussieer mee!

Meer over Derde Divisie