zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieYordi Teijsse: 'Het zit eraan te komen'

Yordi Teijsse: ‘Het zit eraan te komen’

Bij Kozakken Boys-aanwinst Yordi Teijsse viel een last van zijn schouders bij het scoren van de belangrijke gelijkmaker. ,,Ik wil zo graag, maar ik moet geduld hebben”, sprak hij na afloop tegen Voetbal247.nl. 

,,In overleg kom ik elke week een stapje dichterbij een hele wedstrijd spelen. Vergeet niet dat ik van ver moet komen en dat ik in de laatste 3 wedstrijden niet echt lang gespeeld heb, maar men hoeft in Werkendam niet in paniek te geraken: Het zit er aan te komen”.

Over de wedstrijd tegen ASWH:
,,Een eerste helft die zwaar onder de maat was. Voor hetzelfde geld staan we met 2 of 3-0 achter en is het bij rust al een gelopen wedstrijd. De tweede helft een totaal ander Kozakken boys”.

Over de competitiestart:
,,Stroefjes, we moeten nog steeds wennen aan elkaar. We hebben momenten dat we prima voetbal spelen terwijl ons spel op andere momenten niet om aan te zien is. Dat moet en kan stukken beter”.

Op hoeveel doelpunten van jou kunnen we rekenen?
,,Kijk, overal waar ik gespeeld heb kwam ik minimaal tot 15-20 treffers per seizoen. Daar teken ik ook dit seizoen voor; ik heb ook vertrouwen in dit elftal waarmee we dit seizoen minimaal de top-6 moeten kunnen bereiken”.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD