dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieClubsYassine Tekfaoui en Dylan de Braal gaan hun geluk elders zoeken!

Yassine Tekfaoui en Dylan de Braal gaan hun geluk elders zoeken!

Yassine Tekfaoui(20) en Dylan de Braal(27) gaan IJsselmeervogels aan het eind van dit seizoen verlaten op zoek naar een club waar zij in aanmerking komen voor speelminuten. Tekfaoui maakte vier seizoenen deel uit van de jeugdopleiding van FC Utrecht; keerde dit seizoen terug naar IJsselmeervogels in de hoop zich in de basis te kunnen spelen. Hij speelde weliswaar een belangrijke rol als invaller in het gewonnen bekerduel tegen Sportlust’46(3-1) maar kwam vervolgens hoofdzakelijk uit bij IJsselmeervogels O23 en dat strookt duidelijk met de ambities waarmee Yassine terugkeerde uit Utrecht.

Dylan de Braal kwam over van FC Dordrecht. Had de pech dat hij geblesseerd raakte en daardoor weinig aan spelen toekwam.

Erwin van der Lugt:
” Beide spelers passen momenteel niet in onze plannen voor het komende seizoen. Het is dan ook het beste dat ze beide op zoek gaan naar een club waar zij zich meer kunnen profileren en meer speelminuten kunnen maken. In goed overleg is besloten dat na dit seizoen onze wegen scheiden”.

Herman van Diejen

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD