dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieWormgoor verruilt RKC voor DOVO

Wormgoor verruilt RKC voor DOVO

DOVO heeft zich voor komend seizoen versterkt met Nando Wormgoor. De 25-jarige verdediger speelde afgelopen jaren voor RKC Waalwijk, waar zijn contract deze zomer afliep.

Familieconnectie
Wormgoor, het jongere broertje van oud-DOVO-speler Vito Wormgoor, tekent bij de Veenendaalers een contract voor één seizoen. Eerder speelde hij voor Vitesse en FC Dordrecht. Naast broer Vito heeft ook vader Benno een verleden bij DOVO, waar hij tien seizoenen in het eerste speelde.

Leider in het veld
De promovendus was nog naarstig op zoek naar defensieve versterking. In Wormgoor haalt het een verdediger in huis die en flink in kleumt als het moet: ,,Ik ga graag lekker agressief de duels in, ben kopsterk en heb een aardige pass. Ik wil vooral proberen een leider te zijn binnen het veld. Vorige week heb ik de wedstrijd tegen IJsselmeervogels gekeken. Dan zie je dat er veel voetbal in de ploeg zit. Met Gert Kruys aan het roer staat er ook heel wat ervaring langs de lijn”, stelt de mandekker op de site van de Rooien uit Veenendaal.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD