Volg ons

Tweede Divisie

Wordt het kampioenschap in de Tweede Divisie beslist?

Wordt het kampioenschap in de Tweede Divisie beslist?

Volgens Kozakken Boys-trainer Danny Buijs kan zaterdag het kampioenschap in de Tweede Divisie worden beslist, indien Katwijk weet te winnen van de Werkendammers. Zijn collega Dick Schreuder noemde dat nogal voorbarig. Evengoed is een ware clash te verwachten op De Krom.

Achilles ’29
Toch zullen ook veel ogen gericht zijn op FC Lienden tegen Achilles ’29 en dan met name wie er namens de Groesbeekers in het veld staan en hoe ze zich gezien de faillissementsperikelen houden tegen de ploeg van Hans Kraaij jr.

Ted Verdonkschot terug op de Middelmors
Interessant is ook of Raily Ignacio de ontbrekende schakel is voor AFC, dat het opneemt tegen een door blessures geteisterd Excelsior Maassluis. En kan Rijnsburgse Boys haar imposante zegereeks ook na de winterstop voortzetten als het met Benjamin van den Broek versterkte Koninklijke HFC op bezoek komt. Een pikant affiche bovendien voor Ted Verdonkschot, die jarenlang op de Middelmors werkte, en Pieter Mulders, die op zijn beurt een verleden bij Koninklijke HFC heeft.

FOX Sports
FOX Sports zendt de clash tussen Katwijk en Kozakken Boys uit. De uitzending op kanaal 3 begint om 15.20 uur. Scheidsrechter bij dat duel is de heer Bijl (foto).

De scheids- en grensrechters in speelronde 17:

Advertentie
Advertentie

Meer over Tweede Divisie