dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Wolf ziet twee gezichten: "Terechte puntendeling"

De Wolf ziet twee gezichten: “Terechte puntendeling”

GVVV en Barendrecht kwamen zaterdag niet tot score op Sportpark Panhuis. Ondanks dat de thuisploeg voor eigen publiek niet wist te winnen was trainer John de Wolf toch tevreden met een punt. Na de zege bij HHC Hardenberg van een week eerder staat de teller al op vier punten.

Taken goed uitgevoerd na rust

“De wedstrijd kende eigenlijk twee verschillende gezichten. In de eerste helft zijn we goed weggekomen met een bal op de paal en de lat, maar in de tweede helft hebben we onze taken goed uitgevoerd en hebben we ook kansen gekregen om een doelpunt te maken. Daarom denk ik dat dit een terechte puntendeling is”, zo zegt de oefenmeester op de clubsite van GVVV.

De bietenbrug

Afgelopen seizoen was het duel tegen Barendrecht de eerste van De Wolf nadat hij het stokje overnam van Erik Assink. “We zijn vorig jaar in eigen huis de bietenbrug opgegaan en dat wilden we nu kost wat kost voorkomen. De communicatie achterin was in de eerste helft niet goed, gelukkig hebben we dat in de rust kunnen omzetten. We zijn daarna niet meer in de problemen gekomen, maar vergeten ons uiteindelijk te belonen met een goal.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD