Volg ons

Tweede Divisie

De Wolf woest: “Dramatisch wat GVVV laat zien”

De Wolf woest: “Dramatisch wat GVVV laat zien”

John de Wolf is furieus over het vertoonde spel van GVVV bij IJsselmeervogels. Tegen een zeer jong elftal van de Rooien kwamen de blauwhemden niet verder dan 1-1. Hierdoor gaat GVVV en Rijnsburgse Boys de slotdag in met evenveel punten. Inzet op Panhuis is plaats zeven en de Tweede Divisie.

GVVV-onwaardig

“Ik ben de enige die zich heeft druk gemaakt”, spuwde De Wolf richting zijn ploeg tegenover RTV Utrecht. “Het is echt dramatisch wat wij op het veld hebben laten zien.” Toch kwam GVVV vroeg op voorsprong. “Toen dacht ik dat het nu ging gebeuren en we het zouden uitspelen met een aantal goals. Maar wat we daarna hebben laten zien is echt GVVV-onwaardig.”

Ik moet geloofwaardig blijven

Over de warme omstandigheden wilde hij niet het hebben. “Het zit allemaal in je hoofd. Als je denkt dat het warm is, dan is het ook warm. Je moet gewoon alles uit jezelf willen halen, individueel en ook als team. Je moet elkaar opzwepen, maar het was heel mak. Ik houd mijn team altijd de hand boven het hoofd, maar ik moet voor mezelf ook geloofwaardig over blijven komen.”

Hetzelfde schuitje

“Nu weten we wat ons te doen staat, we moeten volgende week winnen. We laten het dus liggen dat we tegen Rijnsburgse Boys aan een gelijkspel genoeg konden hebben. Dan had je met een mindere dag zoals vandaag er ook geweest en had Rijnsburg moeten komen. Nu zitten we in hetzelfde schuitje, dus niemand gaat open huis spelen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie