maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Wolf woest: "Dramatisch wat GVVV laat zien"

De Wolf woest: “Dramatisch wat GVVV laat zien”

John de Wolf is furieus over het vertoonde spel van GVVV bij IJsselmeervogels. Tegen een zeer jong elftal van de Rooien kwamen de blauwhemden niet verder dan 1-1. Hierdoor gaat GVVV en Rijnsburgse Boys de slotdag in met evenveel punten. Inzet op Panhuis is plaats zeven en de Tweede Divisie.

GVVV-onwaardig

“Ik ben de enige die zich heeft druk gemaakt”, spuwde De Wolf richting zijn ploeg tegenover RTV Utrecht. “Het is echt dramatisch wat wij op het veld hebben laten zien.” Toch kwam GVVV vroeg op voorsprong. “Toen dacht ik dat het nu ging gebeuren en we het zouden uitspelen met een aantal goals. Maar wat we daarna hebben laten zien is echt GVVV-onwaardig.”

Ik moet geloofwaardig blijven

Over de warme omstandigheden wilde hij niet het hebben. “Het zit allemaal in je hoofd. Als je denkt dat het warm is, dan is het ook warm. Je moet gewoon alles uit jezelf willen halen, individueel en ook als team. Je moet elkaar opzwepen, maar het was heel mak. Ik houd mijn team altijd de hand boven het hoofd, maar ik moet voor mezelf ook geloofwaardig over blijven komen.”

Hetzelfde schuitje

“Nu weten we wat ons te doen staat, we moeten volgende week winnen. We laten het dus liggen dat we tegen Rijnsburgse Boys aan een gelijkspel genoeg konden hebben. Dan had je met een mindere dag zoals vandaag er ook geweest en had Rijnsburg moeten komen. Nu zitten we in hetzelfde schuitje, dus niemand gaat open huis spelen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD