dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Wolf wil verlengen: "Spelers zeiden 'trainer nu jij'"

De Wolf wil verlengen: “Spelers zeiden ’trainer nu jij'”

GVVV gaat onder John de Wolf als de brandweer. Na de inhaalrace om alsnog de Tweede Divisie te bereiken staat de Veenendaalse ploeg na tien speelronden samen met Jong AZ aan kop. De trainer wil dan ook snel duidelijkheid over zijn toekomst en het liefst wil hij bijtekenen.

Signaal afgegeven

Afgelopen week kwam GVVV al met contractnieuws. Roy Terschegget en Robin Mulder tekenden allebei voor twee jaar bij, Bart Hulsbos plakt er nog minimaal één aan vast op Sportpark Panhuis. Tegenover de Veenendaalse Krant liet het drietal een signaal af te willen geven. Door vroeg bij te tekenen willen ze andere selectieleden ook overtuigen om te blijven. Dat blijkt echter ook voor De Wolf te gelden.

Zeer groot dat ik blijf

Dit geeft de trainer toe op de clubsite. “We zijn hartstikke blij met de contractverlenging van het drietal. Sommige mensen weten namelijk niet hoe hard er getrokken wordt aan onze spelers, vooral de vaste kern. ,,En nu jij”, zeiden wat spelers tegen me. De club weet wat ik wil, ik weet ook wel wat ik wil. De kans is zeer groot dat ik blijf bij de club. Ik wil daar open, eerlijk en nuchter in zijn. We gaan ieder geval niet wachten tot de winterstop met een besluit, dat lijkt me op dit moment ook vrij logisch.” Met een vrij inhaalweekend voor de boeg lijkt er voldoende ruimte om de komende twee weken spijkers met koppen te slaan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD