woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Wolf: "Schandalig dat GVVV op deze wijze is uitgeschakeld"

De Wolf: “Schandalig dat GVVV op deze wijze is uitgeschakeld”

GVVV liet zich verrassend uitschakelend in de tweede voorronde van de KNVB Beker. Scheveningen was met 5-2 te sterk, terwijl GVVV nog wel op een 0-1-voorsprong kwam. Samen met AFC (dat verloor van divisiegenoot Kozakken Boys) werden de blauwhemden als enige clubs uit de Tweede Divisie uitgeschakeld.

Tweede helft zo slap

Trainer John de Wolf was dan ook zeer ontevreden. “Ik heb nog wel slechtere wedstrijden gespeeld in mijn carrière. In de eerste helft was er nog niets aan de hand en kwamen we met een goed uitgespeelde goal op voorsprong. In de rust hebben we puntjes op de i gezet. Maar we begonnen zo slap aan de tweede helft”, baalt hij op de clubsite van GVVV. Frank Tervoert had nog wel voor 0-1 gezorgd.

Pijnlijk om naar ons spel te kijken

“Ik had daarom juist verwacht dat we agressief aan de tweede helft zouden beginnen, maar het tegendeel bleek waar. Voor mij als coach is dit hartstikke vervelend. De kracht van dit team is juist het collectief en een strakke organisatie, maar daar heb ik helemaal niets van teruggezien. Het was soms pijnlijk om naar ons spel te kijken. Ik vind het schandalig dat we op deze wijze uitgeschakeld worden in de beker. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de club en de supporters. Het is nu zaak om bij elkaar te blijven en vanaf donderdag ons vizier te richten op de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis. Het is misschien wel goed dat we al zo snel een wedstrijd op het programma hebben, dat heb ik ook net in de kleedkamer gezegd. Dan kunnen we deze wedstrijd zo snel mogelijk vergeten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD