Volg ons
John de Wolf Spakenburg 2017-2018

Tweede Divisie

De Wolf: “Heb Kraay jr als trainer niet zo hoog zitten”

De Wolf: “Heb Kraay jr als trainer niet zo hoog zitten”

De confrontatie tussen FC Lienden en GVVV werd met name door FOX Sports uitgelicht als de strijd tussen de trainers Hans Kraay junior en John de Wolf. Tijdens de wedstrijd hadden ze allebei een microfoontje om, waardoor de coaching langs de lijn te horen was. Net zoals een pittig gesprek van Kraay met scheidsrechter Frank de Winter.

Niet in de kleedkamer

De Wolf laat aan de Veenendaalse Krant weten dat hij wel restricties had opgelegd aan FOX Sport. “Voor de wedstrijd en in de rust moest die van mij uit. Dat is het moment van mij en de jongens.” De wedstrijdbespreking van FC Lienden was wel in beeld, net zoals beelden vanuit de kleedkamer.

Normaal doen langs het veld

De aanwezigheid van een microfoon belemmerde De Wolf geen moment. “Tijdens het duel had ik er geen last van. Natuurlijk is het leuk om van hem te winnen, maar ik kijk liever naar onszelf. Het is jammer dat hij mij net pas feliciteert en niet direct na de wedstrijd. Ik heb Kraay dan ook als trainer niet hoog zitten. Die moet gewoon eens lekker normaal doen langs het veld.”

Beentjes op de grond

Dankzij de 1-2-zege bij FC Lienden is GVVV nog altijd ongeslagen en staat minimaal tot zondagmiddag aan kop. “Beide beentjes op de grond, al moeten we hier wel van genieten. De jongens voelden ook dat er een overwinning gepakt kon worden. We zijn in de wedstrijd gaan groeien en dat we hier winnen is heerlijk.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie