Volg ons
John de Wolf GVVV

Tweede Divisie

De Wolf is klaar voor HHC: “Ik ben eruit, ja”

De Wolf is klaar voor HHC: “Ik ben eruit, ja”

GVVV heeft een gemengde voorbereiding achter de rug. De Veenendaalse club zag diverse spelers geblesseerd wegvallen, waardoor er nog gekeken wordt naar een extra middenvelder. De resultaten waren echter wel uitstekend met als slotstuk een 6-0-zege op Juliana’31. Opvallende man was Frank Tervoert, de van Sparta Nijkerk overgekomen spits was direct scherp.

Lopen elkaar soms in de weg

Trainer John de Wolf vindt dat zijn ploeg klaar is voor de start van de Tweede Divisie. Volgende week wacht het bezoek aan HHC Hardenberg. “Met het vertrouwen zit het wel goed, zeker nu we toch een ploeg uit de Derde Divisie op deze wijze hebben verslagen”, vertelde hij op de clubsite van GVVV na de zege op Juliana. “Er zijn nog een paar punten waar we deze week aan moeten werken. We lopen elkaar soms in de weg. Maar ik denk dat alle jongens in de voorbereiding hebben laten zien wat ze in huis hebben.”

Weet hoe ik de poppetjes ga neerzetten

Voor de aftrap heeft hij dan ook geen twijfels meer over de opstelling. “Ik ben eruit, ja. Ik ga natuurlijk niet zeggen hoe we straks gaan spelen in Hardenberg, maar ik weet hoe ik de poppetjes ga neerzetten. Iedereen is topfit en de concurrentie is groter dan vorig jaar, omdat de selectie breder is. Natuurlijk, door de blessure van Simon Brouwer missen we wel een speler, maar we zijn achter de schermen ook op zoek naar een topfitte speler die direct in het elftal kan meedraaien.”

Volg ons ook op Facebook!

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie