maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Wolf: "HHC weten te overrompelen"

De Wolf: “HHC weten te overrompelen”

GVVV pakte een 1-2-zege bij HHC Hardenberg dankzij twee uitstekende aanvallen in de eerste helft. Na een goedlopende aanval stond Robin Mulder in beide gevallen in positie om de klus te klaren. Trainer John de Wolf was trots op zijn ploeg en hij had genoten.

Hele voorbereiding al genoten van Mulder

“Ik kan wel zeggen dat we in de eerste helft HHC hebben overrompeld”, zo zegt hij op de clubsite. “Het eerste halfuur was fantastisch. De doelpunten kwamen tot stond zoals we op de trainingen geoefend hebben, met Danny de Leeuw die slim de achterlijn opzoekt en voorzetten vanaf de flanken. Daar ligt onze kracht. En Robin Mulder? Ik ben over hem al de gehele voorbereiding tevreden, net zoals over de hele ploeg. Ik heb bij vlagen genoten van een mooie wedstrijd, ondanks dat we in de tweede helft wat rommeliger waren. Maar HHC heeft geen grote kans gehad.”

Misschien onze fout geweest

De thuisploeg kwam terug dankzij een strafschop en in de tweede helft ging de bal nogmaals op de stip. Johan Jansen wist de inzet van Rob van der Leij te keren. Jansen kreeg de voorkeur boven nieuwkomer Kevin Rijnvis. “Ik heb eigenlijk geen beslissing kunnen nemen omdat beide keepers in de voorbereiding niet zijn getest. Misschien is dat een fout van ons geweest, door mindere tegenstanders uit te kiezen in de voorbereiding. Desondanks weet ik wat ik aan Johan heb en heb ik om die reden voor hem gekozen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD