maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Wolf geniet van GVVV: "Ben wel een beetje flabbergasted"

De Wolf geniet van GVVV: “Ben wel een beetje flabbergasted”

GVVV is nog ongeslagen in de Tweede Divisie en won zaterdagavond van De Treffers met 3-1. Daarbij werd een snelle 0-1-achterstand weggepoetst door onder meer de eerste twee doelpunten van nieuweling Frank Tervoert. Trainer John de Wolf was in zijn nopjes na afloop.

Niet snel onder de indruk

“Ik ben niet snel onder de indruk, maar wat deze ploeg vooral in de tweede helft heeft laten zien, getuigt van grote klasse. Niet alleen het voetbal was goed, ook de spirit, de vechtlust zat overduidelijk in het team. De jongens hebben de tongen op de schoenen liggen in de kleedkamer, ze zijn helemaal kapot. Ik ben wel een beetje flabbergasted, ja”, geeft hij toe op de clubsite van GVVV.

Gaat toch knagen aan een spits

“Vooral door het resultaat. Natuurlijk hadden we het in de eerste twintig minuten moeilijk en hadden we de trekker eerder moeten overhalen, maar dat doet er nu niet meer toe. Al onze kwaliteiten kwamen vandaag bovendrijven en we kunnen alleen maar omhoog blijven kijken.” Met Tervoert heeft hij in potentie een doelpuntenmachine, want dat liet de spits bij Sparta Nijkerk al zien. Dit waren nu zijn eerste goals in de Tweede Divisie namens GVVV. “Voor Frank is dit lekker. Het gaat toch knagen aan een spits als hij na drie competitiewedstrijden op die hatelijk nul staat. Met twee doelpunten in één wedstrijd is hem dat in ieder geval gelukt om die nul weg te werken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD