Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

De Wolf dankt Ratelband, Oosterlee woedend

De Wolf dankt Ratelband, Oosterlee woedend

Met dank aan een motivatiespeech van Emile Ratelband heeft GVVV het ticket voor de Tweede Divisie bemachtigd. “Emile is een vriend van me. Hij zou een uurtje wat vertellen, maar het werd dik 2,5 uur”, lacht De Wolf tegenover Topklasser.nl. De selectie verblijf vrijdagnacht in Hoenderloo, waar ze werden toegesproken.

Beloning voor zeven maanden

Ratelband vertelde de spelers van GVVV vertrouwen te hebben in hun eigen kwaliteiten. “En dan is dit de beloning na zeven maanden keihard werken”, glunderde de coach. “Bijna leek Roy Terschegget het duel te moeten missen toen hij in glas was gaan staan, maar het tekent onze wil en focus dat hij er toch stond.”

Goed weggekomen

Aan de andere kant stond Niek Oosterlee met de pee in zijn lijf. “In de rust gaf zelfs GVVV-doelman Johan Jansen aan dat ze goed waren weggekomen”, foeterde Oosterlee, verwijzend naar een vermeende handsbal vlak voor rust. De scheidend trainer had sowieso geen goed woord over voor scheidsrechter Bronsvoort.

Gierend uit de klauwen

“Hij liet het in de tweede helft gierend uit de klauwen lopen. Mede dankzij zijn leiding stond het tweede helft bol van de incidenten en lag het spel constant stil. Maar ja, het zal wel zwak en gefrustreerd klinken wat ik zeg, want het zijn typisch teksten van een verliezend trainer”, besloot Oosterlee.

Later dit weekend meer reacties en achtergronden over de ontknoping om de plaatsing voor de Tweede Divisie én onze eigen promotie naar de Tweede Divisie!

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag