dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Wolf baalt: "Gelijkspel GVVV voelt als nederlaag"

De Wolf baalt: “Gelijkspel GVVV voelt als nederlaag”

GVVV mag na zes duels in de Tweede Divisie dan nog wel altijd ongeslagen zijn, het 0-0-gelijkspel tegen Jong FC Twente op Panhuis kon trainer John de Wolf niet bekoren. Het was na Barendrecht al het tweede thuisduel dat zonder doelpunten eindigde. Met name doelman Joël Drommel stond bij Twente in de weg.

Gemiste kansen

“Een wedstrijd van de gemiste kansen”, laat De Wolf weten op de clubsite. “Deze remise voelt als een nederlaag. We hebben aan de ene kant niet veel weggegeven, al kwamen we in de slotfase wel goed weg dankzij een goede redding van Johan Jansen. Ik heb in de rust gezegd dat we moesten blijven voetballen en we snel zouden moeten overschakelen naar een 4-4-2 formatie, zodat we de verdediging van Jong FC Twente nog meer onder druk zouden zetten. We hadden gewoonweg moeten winnen.”

Verzuimen de bal erin te schieten

Toch lukte dat dus niet. “Dit voelt zeker zuur. Moeilijk in te stellen op een onbekende ploeg als Jong FC Twente? Het is als trainer wel vervelend dat je niet weet tegen welke tegenstanders je speelt, maar iedereen heeft er last van. Ik kan onze aanvallers alleen verwijten dat ze verzuimde de bal erin te schieten. We blijven ongeslagen en hebben de nul gehouden. We hadden goede zaken kunnen doen gezien de overige uitslagen, maar het is helaas niet anders.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD