zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagWoeste De Ruiter: "Dan gaat het negen van de tien keer fout"

Woeste De Ruiter: “Dan gaat het negen van de tien keer fout”

FC Lisse heeft de voorsprong in de Derde Divisie Zaterdag flink zien verdampen door op eigen veld met liefst 0-3 te verliezen van Jong FC Volendam. Dat was niet nodig, want de koploper miste op Ter Specke erg veel kansen. Zo zag ook coach Robbert de Ruiter.

Je moet de bal binnen prikken

“We hebben genoeg kansen en mogelijkheden gecreëerd. Maar in de eindfase moet jij jezelf altijd op scherp zeker. Zeker in het eerste halfuur, waarin we een waanzinnig overwicht hadden, moet je de bal binnen prikken. We stonden op dat moment al op elf corners. Dan moet je in de eindfase beter en scherper zijn”, zei De Ruiter bijna furieus tegenover Omroep West.

Een menselijk trekje

Was er een verklaring daarvoor? “Het is een menselijk trekje dat je denkt dat het wel goed komt als het te makkelijk gaat. Maar als je dat als speler in het veld hebt, dan gaat het negen van de tien keer fout.” De voorsprong van FC Lisse is geslonken tot slechts twee punten op zowel IJsselmeervogels als Scheveningen, ASWH staat op drie punten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD