Volg ons
Robbert de Ruiter FC Lisse

Derde Divisie Zaterdag

Woeste De Ruiter: “Dan gaat het negen van de tien keer fout”

Woeste De Ruiter: “Dan gaat het negen van de tien keer fout”

FC Lisse heeft de voorsprong in de Derde Divisie Zaterdag flink zien verdampen door op eigen veld met liefst 0-3 te verliezen van Jong FC Volendam. Dat was niet nodig, want de koploper miste op Ter Specke erg veel kansen. Zo zag ook coach Robbert de Ruiter.

Je moet de bal binnen prikken

“We hebben genoeg kansen en mogelijkheden gecreëerd. Maar in de eindfase moet jij jezelf altijd op scherp zeker. Zeker in het eerste halfuur, waarin we een waanzinnig overwicht hadden, moet je de bal binnen prikken. We stonden op dat moment al op elf corners. Dan moet je in de eindfase beter en scherper zijn”, zei De Ruiter bijna furieus tegenover Omroep West.

Een menselijk trekje

Was er een verklaring daarvoor? “Het is een menselijk trekje dat je denkt dat het wel goed komt als het te makkelijk gaat. Maar als je dat als speler in het veld hebt, dan gaat het negen van de tien keer fout.” De voorsprong van FC Lisse is geslonken tot slechts twee punten op zowel IJsselmeervogels als Scheveningen, ASWH staat op drie punten.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag