woensdag, augustus 17, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagWitbreuk keert na avontuur in Gibraltar terug naar HSC'21: 'Een super mooi...

Witbreuk keert na avontuur in Gibraltar terug naar HSC’21: ‘Een super mooi jaar gehad’

Wessel Witbreuk keert terug op de Nederlandse velden. De aanvaller, die het voorgaande seizoen uitkwam in de hoogste afdeling van het voetbal in Gibraltar voor Glacis United, kiest ondanks een mooi avontuur nu voor wat meer vastigheid en gaat spelen voor HSC’21.

De aanvaller keert terug op het oude nest, een keuze op gevoel zo blijkt. ,,Ik heb een goed gesprek gehad met HSC’21 en de club zit in Haaksbergen. Dat wil zeggen komend seizoen dus geen reiskosten en reistijd. Verder ken ik veel jongens in het team wat het nog eens extra leuk maakt om terug te keren bij de club”, aldus Witbreuk tegenover Voetbal247.

Witbreuk zal daadwerkelijk uit gaan komen voor HSC’21. Er is geen mogelijkheid dat hij alsnog zal verkassen voor een avontuur elders. ,,Ik heb geen clausule afgesproken. Ik ben blij met een beetje vastigheid en was wel klaar met het wachten op iets en de daarbij behorende onzekerheid. Nu ik duidelijkheid heb voelt dat een stuk beter.”

De twintiger kijkt met een goed gevoel terug op het spelen van wedstrijden in Gibraltar. ,,Ik heb een super mooi jaar gehad. Ik heb natuurlijk gewoon een voetbalseizoen kunnen draaien terwijl competities in andere landen stil gelegd werd. Verder heb ik een jaar alleen gewoond en dat was ook erg leerzaam. Ik heb er dus zeker een mooie tijd gehad.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS