zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieWisman (Rijnsburgse Boys) na nederlaag: 'In aanvallend opzicht te weinig effectief'

Wisman (Rijnsburgse Boys) na nederlaag: ‘In aanvallend opzicht te weinig effectief’

Rijnsburgse Boys wist zaterdag de uitstekende start van de competitie geen vervolg te geven in de uitwedstrijd tegen Jong Sparta. Trainer Henk Wisman was van mening dat de nederlaag (3-1) vooral te wijten was aan het gebrek aan effectiviteit voor het doel van de tegenstander, zo liet hij weten tegenover de camera van Eyecons.

Na twee overwinningen op rij had Wisman vanzelfsprekend iets meer verwacht van zijn team tegen de Rotterdamse beloften. ,,Als je hier drie punten laat liggen dan hoopte je natuurlijk vooraf op meer. In de eerste twintig minuten zaten we niet goed in de wedstrijd, we verloren te makkelijk de bal, Dat leidde ook de eerste tegengoal in, maar daarna kregen wij er steeds meer grip op, gingen steeds beter voetballen en maakte we een prima goal, de gelijkmaker. Dan ga je met die stand de rust in en heb je er nog vertrouwen in”, aldus Wisman tegenover de camera van Eyecons.

Over de reden van de nederlaag was Wisman duidelijk. ,,Wij zijn in aanvallend opzicht gewoon te weinig effectief gebleken. We hebben de mogelijkheden cq kansen gecreëerd. Als de tweede helft vordert en je bent achter gekomen dan gaan je almaar meer risico nemen en dan loop je tegen de 3-1 aan. Dat is wel een beetje geflatteerd.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD