dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieWisman (Rijnsburgse Boys) na nederlaag bij HHC: 'Ik vond het ontzettend slecht'

Wisman (Rijnsburgse Boys) na nederlaag bij HHC: ‘Ik vond het ontzettend slecht’

Rijnsburgse Boys ging zaterdag onderuit tegen HHC Hardenberg (2-1). Na afloop van de wedstrijd verscheen trainer Henk Wisman voor de camera van Eyecons en nam hij geen blad voor de mond ten aanzien van de teleurstellende prestatie van zijn team. 

Wisman was van mening dat er iets meer in had gezeten tegen HHC, maar de reden voor het teleurstellende resultaat was in zijn ogen overduidelijk. ,,Dan hadden we beter aan deze wedstrijd moeten beginnen. Want het begin van onze kant was bijzonder slecht. Na de eerste helft gaan we met een 2-0 achterstand de rust in, dat het net zo goed 3-0 kunnen zijn”, aldus Wisman tegenover Eyecons.

De ontevredenheid was groot bij de oefenmeester die aangaf dat de eerste treffer niet de aanleiding was voor het slechte spel van zijn formatie. ,,Ik vond het vanaf minuut één al. Je zag eigenlijk die goal aankomen. dat was inherent aan onze manier van spelen. Het was allemaal net niet, we waren overal een stap te laat. Daarnaast waren we in balbezit onnauwkeurig. Wat ik in de rust heb gezegd zal ik hier maar niet herhalen. Ik heb de laatste jaren nog niet zo’n slechte start meegemaakt. Ik vond het ontzettend slecht.”

De tweede helft was duidelijk beter dan de eerste vijfenveertig minuten. ,,In balbezit was het allemaal wat overtuigender, we hebben enkele mogelijkheden en ook één of twee mooie kansen gecreëerd. Als je die dan weet te benutten dan speel je alsnog gelijk en dan is dat alleen op basis van de tweede helft.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD