dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsFC LisseWinnende penalty-nemer van Hoek wint flessen Bacardi

Winnende penalty-nemer van Hoek wint flessen Bacardi

Hoek-speler Reguillo Vandepitte schoot gisteravond de winnende penalty binnen tijdens de veelbesproken strafschoppenserie tegen FC Lisse in de KNVB Beker. Naast een plek in de volgende ronde van de beker, leverde hem dit ook de nodige drank op.

,,Ik heb er nog drie of vier flessen Bacardi mee verdiend ook! Op mijn werk heb ik met een paar mensen een wedje gelegd. Zij zeiden dat ik weer zou missen. Nou, gelukkig niet. Dit is een goedmakertje”, zo doelt hij op de strafschoppen die hij ooit miste.

Zevende strafschop

Vandepitte hoopte eigenlijk dat hij geen strafschop hoefde te nemen, maar omdat Hoek het niet eerder afmaakte, moest hij toch achter die bal gaan staan. ,,Ik dacht dat Fabian het wel af zou maken, man. Ik hoopte het ook eigenlijk. Want weet je, ik ben geen penaltynemer. De één kan het heel goed, de ander niet zo. Daarom nam ik nu pas de zevende, na Aaron (Verwilligen). Het is natuurlijk lekker dat ik hem nu wel maakte”, zo zegt hij tegen PZC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD