Volg ons

Headlines

Winnaar bekend van Tweede Divisie-voorspellingspoule

Winnaar bekend van Tweede Divisie-voorspellingspoule

Voetbal247.nl organiseerde dit seizoen voor het eerst een Voorspellingspoule, waarin alle wedstrijden in de Tweede Divisie konden worden voorspeld. Nu de laatste speelronde erop zit, is de winnaar bekend.

Op de slotdag passeerde ‘Mart muis’ de tot dan toe ongenaakbare ‘Tijmen’. ‘Marini’ is als derde geëindigd. Zo’n 250 deelnemers schreven zich in, waarbij er circa 100 actief deelnamen. Helaas had de poule enkele keren met technische problemen te kampen, waardoor soms pas laat de scores werden verwerkt. Onze excuses daarvoor. Tevens is gebleken dat de poule een zware wissel trekt op onze server. Om die reden hebben we dan ook moeten besluiten volgend seizoen geen nieuwe poule meer te organiseren.

Helaas is geen sponsor gevonden voor de Voorspellingspoule. De redactie stelt echter alsnog drie prijzen beschikbaar voor de nummer 1, 2 en 3 in de eindklassering. We verzoeken dan ook ‘Mart muis’, ‘Tijmen’ en ‘Marini’ contact met ons op te nemen en hun adresgegevens aan ons toe te sturen, zodat we de prijzen kunnen versturen.

De scores van de poule zullen tot het eind van deze week op deze pagina beschikbaar zijn. Vanwege de eerder genoemde serverbelasting zal de poule nadien worden uitgeschakeld.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Headlines